Om Parkvej Cykelsport

En anderledes forretning

I Parkvej Cykelsport møder du ikke en sælger. Du møder passion, og du møder mig, og jeg føler, at den rigtige cykel er vigtigere end at sælge hvad-som-helst. Jeg er med dig hele vejen igennem dit køb, og jeg er ærlig omkring det, jeg ved. Når du køber en cykel her, bliver du en del af et fællesskab med passion for cykling. Dette fællesskab har udmøntet sig i Parkvej Cykelsport, hvor vi mødes og cykler sammen. Her er tilknyttet deciderede cykelryttere, som giver tips og tricks. Når du køber din cykel her, så er det en ekstra service, som ikke koster dig noget.

Jeg har speciale i professionelle cykler; både racercykler og MTB (mountainbikes). Derudover findes der hybridcykler, som kan beskrives som den ultimative citybike. Man får næsten den samme speed som med en racer – med en del mere komfort.

Showroomet er dedikeret til racercykler og MTB, men det meste kan bestilles hjem. Kom og få en snak om dine ønsker.

Ærlig Talt

Der laves ikke en cykel til 5000,- , som på alle punkter er bedre end en til 20.000,- , men jeg kan love dig, at når du køber en cykel her, så køber du den bedste cykel til dig. Oveni får du den bedste service og den største viden. Cykling er en individuel sportspræstation, og derfor fortjener du en forhandler, som tager højde for dig, i stedet for en der vil sælge dig den metervare, som har den højeste avance. En cykel er investering, og her sørger jeg for, at du ikke bruger dine penge forkert. Du køber en cykel, og får et partnerskab.