Hvem er Tommy?

Tommy Fugleberg

Parkvej Cykelsport køres efter mine principper: Ærlighed, kvalitet og fokus. Mit navn er Tommy Fugleberg, og jeg er ejeren af Parkvej Cykelsport. Vi har speciale i racercykler, men alle er velkomne.

Som cykelrytter kender jeg selv til det, som er afgørende for den gode cykel. For at sikre os, at du får den cykel, som passer til dine behov, sælger jeg dig ikke hvad-som-helst. Vi finder frem til dit behov, og arbejder videre derfra. Det er ikke sikkert, at det nyeste og dyreste er det bedste for dig. En motionscykel skal kunne holde til det danske vintervejr, og det stiller andre krav til dæk og fælge end de krav, der stilles til den topprofessionelle racercykel. Mit fokus betyder, at Parkvej Cykelsport løbende tester udstyr, så vi derigennem sikrer os, at her kun føres kvalitet, som vi kan stå inde for. En anden gevinst ved at teste det, vi sælger, er, at kendskabet til vores produkter er uovertruffent. Testresultaterne er tilgængelige i Testcenteret.

Hvorfor Er Viden Vigtig?

Lad mig fortælle en historie fra det virkelige liv. En kunde skal cykle i bjergene. Hun har købt sin cykel hos en almindelig cykelhandler. Hendes far kender mig, og han insisterer på, at hun skal få sin cykel kontrolleret ved mig. Da jeg ser cyklen efter, opdager jeg, at dækkene ikke er limet ordentligt. Den brugte lim holder ikke til en bjergnedkørsel, og at dækkene falder af med 90 km/t på vej ned af et bjerg – det dør man af. Jeg limede dækkene korrekt, og jeg er stadig glad for, at jeg så den cykel, inden hun tog af sted.