Gammel tekst

Hvem er Tommy?

Parkvej Cykelsport køres efter mine principper: Ærlighed, kvalitet og fokus. Mit navn er Tommy Fugleberg, og jeg er ejeren af Parkvej Cykelsport. Vi har speciale i racercykler, men alle er velkomne.

Som cykelrytter kender jeg selv til det, som er afgørende for den gode cykel. For at sikre os, at du får den cykel, som passer til dine behov, sælger jeg dig ikke hvad-som-helst. Vi finder frem til dit behov, og arbejder videre derfra. Det er ikke sikkert, at det nyeste og dyreste er det bedste for dig. En motionscykel skal kunne holde til det danske vintervejr, og det stiller andre krav til dæk og fælge end de krav, der stilles til den topprofessionelle racercykel. Mit fokus betyder, at Parkvej Cykelsport løbende tester udstyr, så vi derigennem sikrer os, at her kun føres kvalitet, som vi kan stå inde for. En anden gevinst ved at teste det, vi sælger, er, at kendskabet til vores produkter er uovertruffent. Testresultaterne er tilgængelige i Testcenteret.

Hvorfor Er Viden Vigtig?

Lad mig fortælle en historie fra det virkelige liv. En kunde skal cykle i bjergene. Hun har købt sin cykel hos en almindelig cykelhandler. Hendes far kender mig, og han insisterer på, at hun skal få sin cykel kontrolleret ved mig. Da jeg ser cyklen efter, opdager jeg, at dækkene ikke er limet ordentligt. Den brugte lim holder ikke til en bjergnedkørsel, og at dækkene falder af med 90 km/t på vej ned af et bjerg – det dør man af. Jeg limede dækkene korrekt, og jeg er stadig glad for, at jeg så den cykel, inden hun tog af sted.

Parkvej Cykelsport

En anderledes forretning

I Parkvej Cykelsport møder du ikke en sælger. Du møder passion, og du møder mig, og jeg føler, at den rigtige cykel er vigtigere end at sælge hvad-som-helst. Jeg er med dig hele vejen igennem dit køb, og jeg er ærlig omkring det, jeg ved. Når du køber en cykel her, bliver du en del af et fællesskab med passion for cykling. Dette fællesskab har udmøntet sig i Parkvej Cykelsport, hvor vi mødes og cykler sammen. Her er tilknyttet deciderede cykelryttere, som giver tips og tricks. Når du køber din cykel her, så er det en ekstra service, som ikke koster dig noget.

Jeg har speciale i professionelle cykler; både racercykler og MTB (mountainbikes). Derudover findes der hybridcykler, som kan beskrives som den ultimative citybike. Man får næsten den samme speed som med en racer – med en del mere komfort.

Showroomet er dedikeret til racercykler og MTB, men det meste kan bestilles hjem. Kom og få en snak om dine ønsker.